• 0
  • 0 mdl

Achitare si livrare

AVERTIZARE! Înainte de a comanda și a plăti bunuri de pe site-ul nostru, verificați disponibilitatea bunurilor cu consultanții magazinului nostru.

 

- Livrarea în raza municipiului Chișinău

Livrarea produselor alese, în raza municipiului Chișinău, se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minimă a comenzii este de 20000 lei. 

Orar de livrare: produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00, în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00, în zilele de odihnă. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi..

 

-Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea produselor în raza Republicii Moldova se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 40000 lei, si greutatea maxima a produsului este 110 kg. Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuată în termen de 72 de ore.

Un moment relevant este să completezi corect datele cu privire la livrare, astfel încât să nu existe confuzii atunci când îți vom transporta produsele la domiciliu

Totodată, ai posibilitatea de a rambursa produsele în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare și a termenelor de garanție, respectând termenele legale și păstrând documentația tehnică inerentă unor produse (cazane pe gaz; aparate de aer condiționat; radiatoare).

Îți garantăm siguranța datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii № 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, acestea fiind utilizate conform destinației